Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ σε επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βίντεο)

Η αστυνομία προχώρησε σε 88 συλλήψεις

Ένας 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ δολοφονήθηκε κατά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (8/8) με Κροάτες χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το «ΟΠΑΠ Arena».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική αστυνομία: «Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου  “OPAP ARENA’” στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.» Παράλληλα, άγνωστος είναι μέχρι αυτή την ώρα ο αριθμός των τραυματιών.

Τα άγρια επεισόδια έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, όταν περίπου 150-180 χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή και προέβησαν σε άγρια επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα, βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Περίπου 150-180 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και τραμπούκιζαν σε όποιον ήταν εκεί. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση και να συλλαμβάνεται απροετοίμαστη.

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές. Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί